AFDEKPLATEN NIKO

Niko heeft 3 reeksen afwerkingen voor uw schakelmateriaal: Niko Pure, Niko Intense en Niko Original. Elke afwerking is tijdloos en gemaakt van duurzame materialen. De Pure serie is de meest exclusieve lijn, wil je net iets meer als de standaard Original lijn dan is de Intense serie een goede keuze.

De kleuren van de afdekplaten en functies combineert u naar wens met schakelwippen, wandcontactdozen, dimmerknoppen, centraalplaten etc.

Afdekramen

Niko levert drie reeksen afdekramen. Zo vindt u altijd de afwerking die bij uw interieur past. Niko Original is een reeks met uiterst zachte lijnen en een discrete kleurenpallet. Niko Intense heeft ook zachte belijningen maar kenmerkt zich door een warme uitstraling. Niko Pure is te herkennen aan het exclusieve, strakke design en gebruik van bijzondere materialen zoals bamboe, roestvrij staal en plexiglas. Wist u trouwens dat u bij Niko nooit aan een stijl of stijl vastzit? Een zwarte Niko Originele vervangt u probleemloos door een chocoladebruine Niko Pure in bakeliet. U kunt simpelweg het afdekraam en de centraaldelen losklikken en vervangen.

Uitgelichte producten

Ons verhaal

Welkom bij één van de goedkoopste Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. 

Allerlei installatiemateriaal voor de doe-het-zelvers

Van kabel en draad tot automaten en zekeringen

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €99 (excl. BTW)

Snelle levering

Bestelling wordt snel verzonden

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie