NIKO

Niko schakelmateriaal

Niko is een Belgisch familiebedrijf en heeft meer dan 100 jaar ervaring een ijzersterke opgebouwd op het gebied van stijlvolle intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningen. Het bedrijf is in haar thuisland de grootste speler op de markt, maar ook in Nederland is het hoogwaardige en prachtige schakelmateriaal zeer geliefd. Niko vindt dat iedereen recht heeft op een elektrische installatie, die op een esthetische wijze comfort, controle en efficiëntie biedt. Een woning wordt pas immers echt uw thuis wanneer u uw eigen accenten en persoonlijkheid er aan toevoegt. Bovendien helpen de vele duurzame producten de gebruiker om energiezuinig te wonen en energie te besparen.

Dus bent u op zoek naar kwaliteit en naar innovatieve, aanpasbare concepten om het leven flexibel en te maken? Kies dan voor Niko.

Kies uw ontwerp

Stel uw eigen schakelmateriaal samen, combineer vorm, kleur en materiaal *. Bestel elk onderdeel los, enkel hetgeen u nodig heeft. Stijlvol, design, duurzaamheid? U beslist.

Bovenstaand ziet u de opbouw van het Niko schakelmateriaal, als handvat voor wat u bij elkaar nodig heeft. In het voorbeeld, van links naar rechts een schakelaar, schakelwip en sierrand.

* ALLE NIKO ONDERDELEN KUNNEN MET ELKAAR GECOMBINEERD WORDEN, ONGEACHT MATERIAAL, KLEUR EN / OF AFWERKING. COMBINEER ZO BIJVOORBEELD EEN STALEN AFDEKRAAM MET KUNSTSTOF LICHT- OF JUIST DONKERKLEURIG CENTRAALDEEL.

Afdekramen

Niko levert drie reeksen afdekramen. Zo vindt u altijd de afwerking die bij uw interieur past. Niko Original is een reeks met uiterst zachte lijnen en een discrete kleurenpallet. Niko Intense heeft ook zachte belijningen maar kenmerkt zich door een warme uitstraling. Niko Pure is te herkennen aan het exclusieve, strakke design en gebruik van bijzondere materialen zoals bamboe, roestvrij staal en plexiglas. Wist u trouwens dat u bij Niko nooit aan een stijl of stijl vastzit? Een zwarte Niko Originele vervangt u probleemloos door een chocoladebruine Niko Pure in bakeliet. U kunt simpelweg het afdekraam en de centraaldelen losklikken en vervangen.

Centraaldelen

Een centraaldeel wordt op het basiselement geplaatst, het zorgt voor een nette afwerking in de gewenste stijl, kleur en het gewenste ontwerp. U kunt alle Niko centraaldelen, zoals schakelwippen of afdekplaten voor wandcontactdozen, combineren met afdekramen uit een gewenste reeks. Zo kunt u uw eigen, unieke ontwerpen creëren.

Basiselementen

Het onzichtbare basiselement is misschien wel het handige deel bij aanschaf van uw schakelmateriaal. Basiselementen zijn verantwoordelijk voor de werking, de functionaliteit. Niko kent hierbij verschillende applicaties die voor elke serie toepasbaar zijn, waardoor gegarandeerd wordt tijdens het installatieproces. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

Steekklemmen of schroefklemmen

Wandcontactdozen met insteekklemmen koop je voor dezelfde prijs als hun varianten met schroefklemmen. Werken met de steekklem wordt over het algemeen ervaren als sneller, en meer klemvast.


Ons verhaal

Welkom bij één van de goedkoopste Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. 

Allerlei installatiemateriaal voor de doe-het-zelvers

Van kabel en draad tot automaten en zekeringen

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €99 (excl. BTW)

Snelle levering

Bestelling wordt snel verzonden

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie