SCHAKELMATERIAAL LEGRAND PLEXO

Plexo schakelmateriaal

Waterdicht tegen weer en wind

Plexo bestaat zowel in beschermingsgraad IP55 als IP66. Door de hoge beschermingsgraad is Plexo uitermate geschikt voor zowel residentiële ruimtes zoals garages, tuinhuizen en kelders als voor de tertiaire sector en industrie zoals carwash, petrochemie, havens,...

De troeven van Plexo IP55

Met automatische klemmen, voorbekabelde contactdozen en een verbeterde waterdichtheid staan de troeven van het Plexo-programma ten dienste van vochtige omgevingen.

1) De bedradingssnelheid

De dubbele en drievoudige contactdozen van het Plexo-programma zijn voorbekabelde. Ze zijn uitgerust met steekklemmen. Samen met de veelzijdigheid van het samenstelbare karakter zorgen de voorbekabeling en de steekklemmen voor een gevoelige vooruitgang van het bedradingscomfort.

Een veilige en snelle aansluiting met steekklemmen.
De Legrand-functies die zijn uitgerust met steekklemmen, maken een snelle aansluiting in alle veiligheid mogelijk. Ze garanderen een perfecte bevestiging van de kabels in de tijd.

plexo

2) Geconnecteerd

Plexo with Netatmo is de ideale geconnecteerde oplossing voor vochtige ruimtes voor buiten.

3) Verbeterde afdichting

In het volledige Plexo-programma werd het aantal afdichtingen vermeerderd om IP 55-conformiteit te garanderen. Het inbouw assortiment is nu conform IP 55, tegenover IP 44 vroeger.

plexo montage

Kabelinvoeren met perforeerbaar membraan

De Plexo-dozen, voorzien van kabelinvoeren, zijn uitgerust met verwijderbare kabelinvoeren om de bedrading te vergemakkelijken. De kabelinvoeren zijn perforeerbaar zonder uitsnijding. De dozen zijn beschikbaar in een grijze, witte of antimicrobiële afwerking en dit in een enkel-, twee- of drievoudige versie.

De dozen voorzien van een wartelingang kunnen uitgerust worden met wartels van het type M20. Ze zijn enkel beschikbaar in een grijze enkelvoudige of dubbele afwerking met respectievelijk 1, 2 of 3 ingangen (boven/onder).

Beide garanderen ze het volgende:

  • IP 55 conformiteit voor elk ingangstype (kabels of buizen)
  • Opvang van eventuele niet rechte uitlijning van de geleiders
  • Plexo 66, tegen alles bestand
  • Voor installaties in extreme omgevingsomstandigheden of wanneer de gebruiksvoorwaarden veeleisend zijn, denk aan Plexo 66. Deze is bestand tegen externe invloeden.
1 - 60 van 249 items

Ons verhaal

Welkom bij één van de goedkoopste Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. 

Allerlei installatiemateriaal voor de doe-het-zelvers

Van kabel en draad tot automaten en zekeringen

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €99 (excl. BTW)

Snelle levering

Bestelling wordt snel verzonden

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie